Denní horoskop BÝKA na 13. 1. 2023

Býk 13. 1. 2023

Dnes možná budete spolupracovat se zajímavou skupinou lidí, Býci. Možná se jedná o příležitost zvýšit si kvalifikaci nebo o nový projekt či dokonce o zcela novou práci. Vaše mysl je rychlá a hlavně inovativní, takže se nedivte, když budete schopni přispět mnohem více, než byste čekali. Nemyslete si, že vaše úsilí zůstane nedoceněno. Přátelé se s vámi sblíží a ze známých by se mohli stát přátelé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k planetární energii dne byste mohli způsobit hromadu problémů. Stačí, když se zmíníte o nějakém tématu, a hned je tu požár, který by mohl trvat docela dlouho. V opačném případě, pokud si svého partnera (současného či budoucího) opravdu vážíte, využijete energii navíc k tomu, abyste udělali něco s jinou záležitostí, nad kterou jste příliš dlouho otáleli.

Práce

Spojte svůj instinkt a jasnou, intuitivní mysl s praktickým přístupem. Čím více se dnes budete držet při zemi, tím lépe se vám bude dařit. Zároveň důvěřujte svým instinktům. Jsou to ty nejcennější nástroje, které máte ve své sadě nástrojů.

Peníze

Můžete mít prospěch ze šťastného tranzitu přes svůj sektor peněz. Možná zjistíte, že práce pro větší společnost nebo korporaci je nyní tou nejlepší volbou, protože můžete získat větší výhody. Kosmos ukazuje, že byste možná měli přemýšlet o tom, jak své schopnosti přenést na globálnější trh, než se omezovat na to, co máte zde.

Zdraví

Budete se rádi stýkat s lidmi a bavit se, ale snažte se při honbě za úspěchem nepřeskakovat city. Ať už jsou vaše plány jakékoli, buďte důslední v dodržování každodenního pohybu, vyvážené stravy a hojného odpočinku a relaxace po celou dobu, i v tu nejrušnější. Když budete mít pocit, že se vznášíte v éteru vzrušení, zhluboka dýchejte a uzemněte se.

Přečtěte si také