Denní horoskop BÝKA na 13. 3. 2023

Býk 13. 3. 2023

Dnes by mohlo dojít k nečekanému uvolnění napětí, Býci. Něco, co vás omezovalo a limitovalo váš růst, zmizí a vy budete chtít s křikem běhat po ulicích. Od této chvíle by se ve vašem životě mohly začít projevovat určité touhy, které vám dosud unikaly. Jedním z nich by mohl být nový románek. Co je třeba ještě říkat?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, že nebudete dostatečně připraveni na to, co se ve vašem milostném životě chystá. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že vše, co musíte udělat, je být připraveni jednat. I když nekonečným množstvím rozhovorů něčeho dosáhnete, je to právě akce, která vás dostane tam, kam potřebujete. Ve vzduchu je dnes dostatek nebojácnosti, abyste dosáhli zázraků.

Práce

Během dne se vám budou dít synchronní události. Budete mít na mysli konkrétní osobu a ta vám najednou zničehonic zavolá. Tato osoba vás kontaktovala z nějakého důvodu. Pozorně naslouchejte jeho nebo její moudrosti.

Peníze

Tento týden procházíte určitým vztahovým dramatem. Věci, o kterých jste si mysleli, že jsou mezi vámi a vašimi šéfy, mentory nebo zaměstnanci implicitní, mohou být špatně pochopeny nebo kritizovány. Nechte to na sobě znát a příště si to vyjasněte. Pokud jsou v těchto výměnách vázány peníze, sdělte své potřeby a nenechte si konfliktem zkazit to, co je potenciálně skvělým partnerstvím prospěšným pro všechny. Pokud tomu někdo rozumí, pak vy.

Zdraví

Denní planetární energie vám může být velmi prospěšná. Aspekt, který je ve hře, se vás ptá, co potřebujete, abyste se cítili dobře, a pomáhá vám tím, že zdůrazňuje oblasti života, které jsou důležité pro vaše zdraví. Planety nelžou. Občas vás mohou přimět vidět svět skrze růžové brýle, ale také vám mohou srozumitelně sdělit fakta. Například: strava a cvičení? Voda jako prvek života?

Přečtěte si také