Denní horoskop BÝKA na 13. 4. 2022

Býk 13. 4. 2022

Vaše fyzická i duševní energie je dnes vysoká, Býku. Možná jste to v poslední době přehnali s jídlem a pitím, a tak byste mohli strávit většinu dne cvičením v posilovně. Vezměte si s sebou dobrou knihu, kterou si můžete přečíst v sauně, protože budete chtít také duševní stimulaci. Na konci dne se budete cítit dobře a budete připraveni se přejídat dál!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zajímavé setkání vám dnes může vrátit víru v lidskou přirozenost, zvláště poté, co jste v poslední době měli velké potíže důvěřovat lidem. Pohyb planet znamená, že se vás může dotknout laskavá ohleduplnost této osoby a že se v její společnosti budete cítit velmi šťastně a uvolněně. Je důležité, abyste znovu získali vnitřní sílu a sebedůvěru, a to se vám může podařit.

Práce

Včerejší potíže se dnes ještě zvýrazňují, protože se do věci zapojují další lidé. Další lidé přidávají své vlastní dva centy a jsou stejně tvrdohlaví jako dřív. Teď není vhodná doba na to, aby se dělaly jakékoliv vlny.

Peníze

Aktivita, která řídí minulé životy a karmu, znamená, že by měly ustat podivné noční sny i podivné synchronní momenty ve vašem životě. Nyní je čas pokročit v oblasti peněz tím, že se zaměříte na rozvoj své kariéry, která se stane něčím víc než jen prací. Můžete najít smysl života i peníze a to vše se stane již brzy.

Zdraví

Ať už se jedná o práci, vztah, rodinu nebo sny o budoucnosti, budete právě teď cítit potřebu vyřešit nebo alespoň objasnit hluboké problémy. Buďte při tom opatrní, protože můžete pociťovat naléhavost více než ostatní, kterých se to týká. Zaměřte tuto energii "přicházející na kloub" na sebe a využijte důsledné činnosti, kterou vyžaduje. Vašemu vlastnímu tělu by mohlo prospět, kdybyste dokázali svou mentální energii proměnit ve fyzické cvičení. Při soustředění to lze.

Přečtěte si také