Denní horoskop BÝKA na 13. 5. 2022

Býk 13. 5. 2022

Vaše energie dnes může trochu ochabnout, Býku. Není se čeho obávat, i když byste mohli lépe pečovat o své zdraví. Co se stalo s cvičebním režimem, který jste si předsevzali zahájit? Nikdy není pozdě zlepšit své stravovací návyky a začít cvičit. I kdybyste se procházeli jen třikrát týdně, zaznamenáte dramatický rozdíl ve svém vzhledu a vyhlídkách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám ztěžuje ocenit pravdu o někom, koho velmi obdivujete. Ve skutečnosti si jich vážíte natolik, že si nedokážete představit, že by byli schopni takového chování, o kterém jste slyšeli. Než se jim plněji oddáte, ujistěte se, že je vidíte takové, jací skutečně jsou. Hodně štěstí!

Práce

V životě máte důležité poslání. Práce, kterou máte vykonat, je docela významná. Děláte skutečně vše pro to, abyste na tomto významném cíli pracovali? Nepleťte se do záležitostí jiných lidí, abyste se mohli soustředit na ty své.

Peníze

Tento týden je o tom, že vás vesmír učiní magnetičtějšími a kreativnějšími. Když se k tomu přidají aspekty, které v současné době ovlivňují váš dům samostatné výdělečné činnosti, máte skvělý týden na to, abyste začali přemýšlet o tom, že začnete podnikat bokem nebo že svůj příjem rozšíříte o další podnik. Může se objevit určitá nestabilita. Buďte co nejlépe připraveni s úsporami a alternativními plány.

Zdraví

Další den, další planetární energie - a vy jste plní velkých nápadů. V čerstvém plátně se skrývá tolik potenciálu - to, co se rozhodnete vytvořit, vám nepochybně přinese uspokojení. Své nápady však musíte uvést v život. Nebeská atmosféra vám poskytuje pozitivní vnitřní podporu, kterou potřebujete, ale je na vás, abyste skutečně motivovali své tělo k potřebným krokům směřujícím k realizaci vašich snů. Cvičení by mělo být tento měsíc na prvním místě vašeho seznamu úkolů.

Přečtěte si také