Denní horoskop BÝKA na 13. 7. 2022

Býk 13. 7. 2022

Může se zdát, že přítel má pochmurnou náladu a není ochoten o tom mluvit. Nenuťte ho k rozhovoru. Pravděpodobně to souvisí spíše s okolnostmi, ve kterých se váš přítel nachází, než s vámi, Býku. Nejlepší bude, když budete dál sledovat své vytoužené cíle. Nejenže byste mohli posunout své zájmy, ale mohli byste také inspirovat svého přítele a vyvést ho ze sklíčenosti. Jděte si pro zlato.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie aktivují váš společenský život do té míry, že se možná budete divit, co vás to napadlo. Náhodný rozhovor se může ukázat jako velmi šťastný, pokud jde o romantiku, ačkoli v osobě, se kterou se setkáte, nemusíte tento potenciál okamžitě rozpoznat. Váš první dojem bude pravděpodobně takový, že se jedná o někoho, kdo rychle mluví, ví, co si myslí, a má toho hodně co říct.

Práce

Nenechte ostatní, aby vás popoháněli v práci, o které víte, že vám zabere trochu času. Nastavte si vlastní tempo a ignorujte tlak lidí kolem sebe. Víte, jak práci správně odvést, tak poslouchejte sami sebe a udělejte to.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění díky aspektům ve vašich domech domova, vnitřních pocitů a osobního vyjádření. Mění se způsob, jakým vás ostatní vnímají. Vystupte a ukažte jim, jak chcete být vnímáni.

Zdraví

Možná jste v těchto dnech plní naděje a dobrých úmyslů. Je to pocit, který si užíváte, a přesto můžete cítit stín, který není tak růžový. Otázkou je, nakolik dokážete své naděje a touhy uvést do reality - nakolik jste schopni své sny skutečně žít. Musíte se uzemnit prostřednictvím fyzického cvičení a dát svému tělu možnost vyjádřit "naději" a "radost" způsobem, který zná: prostřednictvím dobrého zdraví.

Přečtěte si také