Denní horoskop BÝKA na 14. 2. 2023

Býk 14. 2. 2023

Býci, někdo zasvěcený by dnes mohl přijít s nabídkou na zvýšení vašich příjmů, což by mohlo zahrnovat investice času nebo jiných zdrojů do nových podnikatelských záměrů. Tyto možnosti stojí za zvážení, nicméně musíte být obzvláště věcní a zvážit všechny aspekty a výhody a nevýhody, než se k něčemu zavážete. Jedna vyhlídka může být přesně to, co chcete, zatímco jiná se může ukázat jako zcela odlišná. Dobře si to promyslete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Opakováním starých vzorců a způsobů vztahů svůj současný vztah nezlepšíte; zůstane v podstatě stejný, jen se část z vás začne cítit stísněně a omezeně. Planetární konstelace vás vybízí, abyste přemýšleli v širších souvislostech, vystopovali zdroj případné nespokojenosti a podnikli kroky k její změně a uzdravení.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se věnovali jakémukoli výzkumu, který potřebujete řešit v souvislosti se svou prací. To může znamenat, že budete dělat rozhovory s různými lidmi ze svého oboru. Může to také znamenat návštěvu knihovny a vyhledání článků v časopisech a novinách.

Peníze

Čeká vás napínavý týden. Jste chyceni a můžete se cítit jako kráva, kterou tlačí skrz dobytčí žlab. V takových situacích je vždy nejlepší jít s proudem převládajících energií. Hádky to jen zhorší. Nyní jste tlačeni k domovu a vnitřním emocím. Zkontrolujte sami sebe. Děláte se svým životem skutečně to, co chcete?

Zdraví

Využijte svůj čas mimo práci naplno. Aspekt dne podporuje vaši hravou stránku. Sledujte filmy, které odlehčují ducha, hrajte si s dětmi při každé příležitosti, hrajte si s dospělými, když v okolí nejsou žádné děti, a hlavně cvičte! Nic nepozvedne náladu více než rozhýbání těla při aerobním cvičení. Okysličená krev je nejlepším antidepresivem v okolí  a tu si seděním na gauči nezískáte. Můžete si vybrat svou oblíbenou formu cvičení, tak si ji užijte.

Přečtěte si také