Denní horoskop BÝKA na 14. 3. 2023

Býk 14. 3. 2023

Dnes by se u vás mohla objevit touha napsat své myšlenky na téma, o kterém jste přemýšleli, nebo jste ho dokonce zkoumali, Býci. Pokud jste přemýšleli o tom, že se pokusíte napsat článek do časopisu na toto nebo jiné téma, je právě teď ta správná chvíle začít. Vaše mysl je bystrá a vaše sebevyjádření volně plyne. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace může znamenat, že náhlé zjištění vrhne zcela nové světlo na váš vztah. Možná jste přemýšleli, kdo z vás je zodpovědný za nedávnou vlnu rozbrojů a hádek. Díky osvícení, které vám přinese nové poznání, však budete schopni přesně vidět, co je příčinou problému a co je třeba udělat, abyste jej napravili.

Práce

S někým, kdo má opačný názor na vaši současnou situaci, zažijete hrozný konflikt. Tato osoba má kořeny spíše ve fantazii než v pravdě. Naslouchejte sami sobě, místo abyste se nechali vyvést z rovnováhy mylným myšlením někoho jiného.

Peníze

Tento týden procházíte určitým vztahovým dramatem. Věci, o kterých jste si mysleli, že jsou mezi vámi a vašimi šéfy, mentory nebo zaměstnanci implicitní, mohou být špatně pochopeny nebo kritizovány. Nechte to na sobě znát a příště si to vyjasněte. Pokud jsou v těchto výměnách vázány peníze, sdělte své potřeby a nenechte si konfliktem zkazit to, co je potenciálně skvělým partnerstvím prospěšným pro všechny. Pokud tomu někdo rozumí, pak vy.

Zdraví

Změny vám nejsou cizí, ale možná bude nutné trochu omezit svou osobní sílu, abyste svou schopnost konstruktivně se měnit usměrnili. Představte si, že jste svým vlastním otcem i matkou (v závislosti na vašem věku to bude snazší nebo těžší), a vytvořte si své hranice včetně svého jednání a vyjadřování, svých hranic ve vztazích a svých požadavků v zaměstnání. Jste také zodpovědní za péči o sebe samé pomocí jídla, odpočinku, pohybu a náklonnosti, které potřebujete k přežití. Nezapomínejte na to, abyste se hodně pozitivně posilovali.

Přečtěte si také