Denní horoskop BÝKA na 14. 4. 2023

Býk 14. 4. 2023

Pokud jde o schopnost přesvědčit ostatní o svém názoru, jsi bezkonkurenční, Býku. Dnes můžete být postaveni před hotovou věc a požádáni, abyste před mnoha lidmi obhájili své stanovisko. Povede se vám to skvěle, čímž překvapíte všechny kromě sebe. S mikrofonem si poradíte s lehkostí a publikum zpracujete tak, že vám padne do rukou. Dokážete prodat cokoli!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může vyvolat spekulace o tom, proč jste se do určitého vztahu vůbec zapletli. Pokud jste měli vážné pochybnosti o moudrosti svého rozhodnutí, možná byste se měli na chvíli zamyslet nad svými motivy a nad tím, co vás původně přitahovalo. Je možné, že si budete muset sednout a promluvit si se svým partnerem (současným nebo budoucím) o tom, co cítíte.

Práce

Den začne poměrně bouřlivě, ale v průběhu dne se nálada zmírní. Odpoledne budou lidé veselejší a vaše víra v lidskost se obnoví. Pokud potřebujete udělat nějakou laskavost, vzneste tuto prosbu odpoledne.

Peníze

Aktivita, která řídí minulé životy a karmu, znamená, že by měly ustat podivné noční sny i podivné synchronní momenty ve vašem životě. Nyní je čas pokročit v oblasti peněz tím, že se zaměříte na rozvoj své kariéry, která se stane něčím víc než jen prací. Můžete najít smysl života i peníze a to vše se stane již brzy.

Zdraví

Pokud se řídíte pouze svým vlastním svědomím, může být poměrně náročné zajistit si každodenní potřebný pohyb. Dopřejte si luxus virtuálního osobního trenéra, pokud si to můžete dovolit a máte pocit, že by vám toto další vedení prospělo. V opačném případě si vypracujte cvičební plán s přítelem, abyste na tento velmi důležitý podnik nebyli sami. Váš cvičební režim je cenný pouze tehdy, pokud ho budete provádět důsledně. Usnadněte si to.

Přečtěte si také