Denní horoskop BÝKA na 14. 5. 2023

Býk 14. 5. 2023

Dnes byste se měli zamyslet nad tím, jak si vyjasnit vztahy s blízkými lidmi. Je možné, že jste se nevypořádali s problémy, které jste měli ve vztazích minulý měsíc, Býci. Je načase se na věci znovu podívat. Je možné, že jste před sebou určité věci skrývali. Musíte být mnohem upřímnější v tom, co chcete ve svém osobním životě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Existuje mnoho typů tvrdohlavosti. Taková, která odmítá ustoupit, jakmile se rozhodne, a jiná, která vychází z mylného přesvědčení, že má člověk naprostou pravdu. Současné astrální prostředí naznačuje, že vy a vaše drahá polovička byste se mohli dostat do slepé uličky. Přesto byste díky diskusi mohli také dosáhnout velkého úspěchu společného projektu. Volba je na vás, tak ji moudře využijte.

Práce

Zpomalte a nebuďte ve svých myšlenkách a činech tak extrémní. Práci musíte střídat s odpočinkem a relaxací. Tento den je vhodný k tomu, abyste si dopřáli odpočinek, který si zasloužíte. Odpočívejte a bavte se. Povinnosti nechte na později.

Peníze

Tento týden je o tom, že vás vesmír učiní magnetičtějšími a kreativnějšími. Když se k tomu přidají aspekty, které v současné době ovlivňují vaše samostatné výdělečné činnosti, máte skvělý týden na to, abyste začali přemýšlet o tom, že začnete podnikat bokem nebo že svůj příjem rozšíříte o další podnik. Může se objevit určitá nestabilita. Buďte co nejlépe připraveni s úsporami a alternativními plány.

Zdraví

Až se budete cítit trochu nevyrovnaní, což se v době trvání tohoto planetárního uspořádání jistě stane, dopřejte si hýčkání v tom nejzdravějším slova smyslu. Omezte své společenské povinnosti a rozhodujte se podle toho, co vám vyhovuje. Váš sklon pomáhat přátelům je třeba tento týden omezit, protože se soustředíte na sebe a své vlastní fyzické potřeby  čas je vaše nejcennější aktivum. Využijte svůj čas k pohybu a odpočinku a k domácí přípravě zdravých jídel.

Přečtěte si také