Denní horoskop BÝKA na 14. 7. 2022

Býk 14. 7. 2022

Tvrdá práce, nadšení a odhodlání se vám nyní finančně vyplatí, Býci. Otevírají se vám nové příležitosti, jak výhodně využít svou uměleckou stránku. Nevýhodou je, že možná pracujete tak tvrdě, že jste příliš vyčerpaní na to, abyste byli kreativní, i když inspirace je tu. Udělejte si chvilku času a přepracujte svůj rozvrh tak, abyste toho stihli co nejvíce za co nejméně času. Zvládnete to.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky jednomu obzvlášť poučnému rozhovoru si přítele opravdu vážíte. Současný aspekt znamená, že vás náhoda může svolat dohromady a dát vám příležitost strávit nějaký čas tím, že se hlouběji poznáte. Během této doby objevíte potenciál pro romantické vztahy mezi vámi. Zřejmě vám bylo souzeno se setkat.

Práce

Lichotkami dnes ve světě práce získáte vše, co chcete. Nestyďte se zasypat svého šéfa komplimenty, o kterých víte, že je chce slyšet. Chovejte se uctivě, ale nebojte se přidat trochu cukru navíc.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění díky aspektům v oblasti domova, vnitřních pocitů a osobního vyjádření. Mění se způsob, jakým vás ostatní vnímají. Vystupte a ukažte jim, jak chcete být vnímáni.

Zdraví

Vzdávat se určitě není váš styl, ale protože si život spojujete s neustálou aktivitou, ne vždy víte, jak reagovat na útlum. Pokud je ve vašem životě něco (nebo někdo), co nevytváří takový druh energie, jaký očekáváte, dejte tomu nějaký čas, než se rozhodnete, co si o tom myslíte. Pokud se například den nebo dva nemůžete motivovat ke cvičení, znamená to, že už necvičíte? Ne. Cvičte se v trpělivosti vůči sobě i ostatním.

Přečtěte si také