Denní horoskop BÝKA na 15. 1. 2023

Býk 15. 1. 2023

V této době se můžete nacházet v prostoru, kde máte tendenci pochybovat o pojmech a postojích, které jste celý život přijímali. Býci, obecně máte sklon ke službám a dnes možná budete chtít pomoci někomu blízkému. Tato osoba však může mít hluboce pohřbené problémy, s nimiž se může vypořádat pouze ona sama, a proto může působit dojmem, že si vás neváží. Buďte si jisti, že tomu tak není.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vliv astrálu přináší do vašeho života opět lásku, a to intenzivním a vášnivým způsobem. Pokud existuje někdo, koho již dlouho obdivujete, rozhodně nemáte náladu se držet zpátky a nechat si tuto příležitost ujít. Stačí se obléknout do lichotivých šatů, nasadit svůj nejlepší úsměv, chodit vzpřímeně a kdo vám bude moci odolat? Málokdo!

Práce

Dnes ztrácíte trpělivost poměrně rychle. Cítíte obrovské napětí, které vás nutí dělat cokoli, jen ne zůstat v klidu. Buďte opatrní. Energie hvězd může způsobit, že budete jednat iracionálně, zatímco ve skutečnosti se potřebujete uklidnit a být trpěliví.

Peníze

Můžete mít prospěch ze šťastného tranzitu přes svůj sektor peněz. Možná zjistíte, že práce pro větší společnost nebo korporaci je nyní tou nejlepší volbou, protože můžete získat větší výhody. Kosmos ukazuje, že byste možná měli přemýšlet o tom, jak své schopnosti přenést na globálnější trh, než se omezovat na to, co máte zde.

Zdraví

Vždy si hlídejte, co jíte, abyste se cítili co nejlépe za všech okolností, a zvláště pak ve stresových situacích. Všichni máme tendenci se rozptylovat, když si povídáme nebo se díváme na televizi  sotva si všimneme, co vkládáme do úst. Existují způsoby, jak tyto situace zvládnout, a většina z nich zahrnuje jen trochu předvídavosti. Například za každý požitý alkoholický nápoj vypijte jednu sklenici vody (nejlépe bez ledu).

Přečtěte si také