Denní horoskop BÝKA na 15. 4. 2023

Býk 15. 4. 2023

Vaše inspirace a kreativita jsou dnes na vysoké úrovni, Býci. Pokud jste přemýšleli o tom, že se začnete věnovat malování nebo poezii, je to ideální den, abyste s tím začali. Ujistěte se, že váš perfekcionismus nestojí v cestě vašim tvůrčím touhám. Můžete být kritickým editorem. Prozatím si nedělejte starosti s konečným produktem. Pokud vás tvůrčí proces baví, konečný výsledek bude odrážet vaši radost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Snažíte se na lidi zapůsobit silou svého magnetismu a obvykle jste příliš zdrženliví na to, abyste za nimi skutečně přišli a seznámili se s nimi. Dnešní tranzit planet vás může rozpoltit v tom, zda máte i nadále obdivovat zpovzdálí, nebo zda se k nim přiblížíte spíše zinscenovaně a vypočítavě. Pokud zaujmete odvážnější postoj, nemáte co ztratit.

Práce

Informace se na vás valí tak rychle a zběsile, že je pro vás obtížné je sledovat. Uvědomte si, že všechny tyto informace nemusíte zvládnout dnes. Můžete to udělat později. Netlačte na sebe, že musíte dobýt Řím za jediný den.

Peníze

Aktivita, která řídí minulé životy a karmu, říká, že by měly přestat podivné noční sny a také podivné synchronicity ve vašem životě. Nyní je čas pokročit v oblasti peněz tím, že se zaměříte na rozvoj své kariéry, která se stane něčím víc než jen prací. Můžete najít smysl života i peníze a to vše se stane již brzy.

Zdraví

Jste lidé a potřebujete občas obejmout. Nejde o sex ani o svádění, je to jen hluboké potvrzení toho, že jste dobrý a milující člověk. Pokud se s touto potřebou dokážete ztotožnit, neváhejte a nechte se obejmout od někoho, kdo vás má rád. Vaše emoce mohou být poněkud syrové. Můžete zažít slzy nebo smutné pocity i ve chvíli, kdy toto objetí přijímáte. Nechte pocity uvolnit a nezpochybňujte své emoce.

Přečtěte si také