Denní horoskop BÝKA na 15. 5. 2022

Býk 15. 5. 2022

Narodili jste se s určitým půvabem a krásou, Býci. Dnes budete moci pěstovat svou lásku ke krásným věcem. Možná budete mít chuť vyzkoušet si značkové oblečení nebo vyjádřit své vrozené estetické cítění malováním. Dnes vás povede vašich pět smyslů s pomocí vaší představivosti a uměleckého temperamentu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie naznačují, že musíte najít způsob, jak se motivovat k tomu, abyste dnes večer někam vyrazili. Jakmile se vykoupete, oblečete si své nejvýraznější oblečení a skutečně tam dorazíte, budete se cítit mnohem lépe. Dalším úkolem je začít se bavit s kýmkoli, což vám dá skutečnou příležitost potkat někoho, s kým budete mít pocit, že si opravdu rozumíte.

Práce

Dosáhli jste vrcholného zážitku a nyní přemýšlíte, zda se vám ho ještě někdy podaří zopakovat. Nebojte se. Úspěch, kterého jste dosáhli v minulosti, zcela jistě může být opět váš. Důvěřujte sobě a svému talentu.

Peníze

Tento týden je o tom, že vás vesmír učiní magnetičtějšími a kreativnějšími. Když se k tomu přidají aspekty, které v současné době ovlivňují váš dům samostatné výdělečné činnosti, máte skvělý týden na to, abyste začali přemýšlet o tom, že začnete podnikat bokem nebo že svůj příjem rozšíříte o další podnik. Může se objevit určitá nestabilita. Buďte co nejlépe připraveni s úsporami a alternativními plány.

Zdraví

Připravte se na změnu toho, co jste chtěli změnit už dlouho, ať už jste to věděli, nebo ne – čas nastal! Dnešní planetární konjunkce dává vaší planetě patronce šanci k inovativnímu sebevyjádření, a proto vás možná překvapí, co všechno budete v následujících dnech ochotni podniknout. Zůstaňte otevření všemu, do čeho se vaše vyšší já pustí. Na konci dne si dopřejte horkou koupel s levandulovým esenciálním olejem.

Přečtěte si také