Denní horoskop BÝKA na 16. 1. 2023

Býk 16. 1. 2023

Vaše vrozená praktičnost a zdravý rozum budou povolány do akce ve prospěch skupiny, s níž jste spojeni, Býci. Někteří z jejích členů se mohou cítit zmatení a vy jste jediní, kdo má právě teď na to, aby celou záležitost dotáhl do konce. Vaše vlastní cíle by dnes mohly pokročit díky zvýšenému soustředění a jasnému myšlení. Celkově by to měl být skvělý den pro práci na vlastních projektech. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie planet přináší do vašeho milostného života velmi uvolněný pocit. Protože vás často najdeme ležet na pohovce a jste si plně vědomi toho, jak vaše nenucená ladnost působí na ostatní, nepřekvapí vás, když zjistíte, že na někoho už delší dobu děláte velký dojem. Dnes vám plně hodlá ukázat, jak moc.

Práce

Nedovolte, aby se dnes pracovní záležitosti míchaly s příjemnými. Přítel vás může požádat o laskavost související s prací. Buďte opatrní. Uskutečnění takové akce by se vám mohlo zle vymstít. Nevinná laskavost by se mohla změnit ve ztrátu přítele.

Peníze

Můžete mít prospěch ze šťastného tranzitu přes svůj sektor peněz. Možná zjistíte, že práce pro větší společnost nebo korporaci je nyní tou nejlepší volbou, protože můžete získat větší výhody. Kosmos ukazuje, že byste možná měli přemýšlet o tom, jak své schopnosti přenést na globálnější trh, než se omezovat na to, co máte zde.

Zdraví

Umíte dobře vycházet s ostatními a je čas zaměřit se na sebe a věnovat pozornost tomu, co chcete a potřebujete. Není to pro vás snadné a jistě vás potěší, že planetární tranzit pomáhá těm, kteří se nacházejí na obtížné cestě. Vytvořit si strukturu, v jejímž rámci se budete moci postarat o své zdravotní potřeby, je ta nejlepší cesta: tak na to nebudete muset myslet. Plánujte dopředu včetně jídla, cvičení, odpočinku a zábavy.

Přečtěte si také