Denní horoskop BÝKA na 16. 5. 2022

Býk 16. 5. 2022

Od lidí, kteří žijí ve vzdálených státech nebo exotických zemích, vám může přijít řada láskyplných sdělení. Cítíte se nyní obzvlášť láskyplně, Býci, zejména pokud jde o vaše nejbližší. Možná by nebylo od věci zatelefonovat a promluvit si s lidmi, které jste možná dlouho neviděli. Budou rádi, když se jim ozvete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešnímu aspektu se věci rozhodně nevyvíjejí podle plánu. Pro začátek se může zdát, že vás vaše pocity opustily a nemáte je pod kontrolou. V jednu chvíli se cítíte bláznivě zamilovaní a vzápětí chcete prostor a čas, abyste se mohli věnovat svým vlastním věcem. Je to přechodná fáze; nebude trvat dlouho, ale může dát vašemu milostnému zájmu důvod k zamyšlení.

Práce

Mějte všechny možnosti otevřené. Buďte vnímaví k novým nápadům a zároveň se o ně podělte s ostatními. Neustálý přísun informací vám pomůže posunout vaši kariéru na vyšší úroveň. Nestyďte se za talent, který máte.

Peníze

Tento týden je o tom, že vás vesmír učiní magnetičtějšími a kreativnějšími. Když se k tomu přidají aspekty, které v současné době ovlivňují váš dům samostatné výdělečné činnosti, máte skvělý týden na to, abyste začali přemýšlet o tom, že začnete podnikat bokem nebo že svůj příjem rozšíříte o další podnik. Může se objevit určitá nestabilita. Buďte co nejlépe připraveni s úsporami a alternativními plány.

Zdraví

Kráčet po ohnivé stezce je trochu podobné tomu, jak může vypadat tento týden. Planetární konjunkce představuje příležitost k tomu, abyste díky soustředění a odhodlání překonali vše, co vypadá děsivě. Dopřejte si odvahu tím, že se tento týden budete držet svého pravidelného zdravotního režimu. Pokud víte, že jste o sebe pečovali, budete mít tendenci se odvážně rozhodnout, když se vám naskytne příležitost.

Přečtěte si také