Denní horoskop BÝKA na 16. 6. 2023

Býk 16. 6. 2023

Nemějte výčitky svědomí kvůli věcem, které nemůžete ovlivnit, Býci. Dnes večer by bylo dobré, kdybyste si vyšli ven a příjemně se bavili. Odložte své povinnosti a soustřeďte se na zábavu. Může být obtížné nastartovat ostatní k akci, ale nenechte se tím znepokojovat. Pokud se lidé nechtějí pohnout z místa, nenuťte je. Pohnou se, až budou připraveni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partnerské záležitosti jsou velmi silně zdůrazněny současnou planetární energií. Pokud jste doposud odkládali myšlenku na další vztah, pak se vám může stát, že dnešní události váš názor docela výrazně změní. Zdá se, že jedna osoba má moc roztavit vaše srdce, které se možná zatvrdilo jako ochrana před bolestí a zraněním. Možná se rozhodnete, že vám to za to riziko stojí.

Práce

Nespoléhejte se na to, že vaši spolupracovníci posbírají střepy, které jste tu v posledních dnech zanechali. Dokončete, co jste začali, místo abyste předpokládali, že to za vás udělá někdo jiný. Převezměte odpovědnost za své vlastní činy.

Peníze

Tento týden se zaměřte na své peníze a hodnoty. Je velmi důležité, abyste peníze nevydělávali jen tak rychle, jak je utratíte, nebo naopak. Toto období by mělo být zaměřeno na to, abyste provedli soustředěnou změnu své dlouhodobé finanční budoucnosti. Ovlivněna je i oblast vaší kariéry, což znamená, že je třeba šetřit na dobu, kdy vaše společnost nemusí být tak stabilní jako nyní.

Zdraví

Jsou dny, kdy ani vy nechcete zažít dobrodružství, a vzhledem k dnešnímu uspořádání planet je to pravděpodobně jeden z nich. Váš smysl pro humor pravděpodobně vyloženě dřímá uvnitř vás. Možná se vaše expanzivní povaha stáhla do sebe a vy cítíte potřebu přemýšlet o časech minulých a o časech, které jsou před vámi. Zahloubání se do sebe může přinést mnoho užitku. Zkuste jógu, která tento proces podpoří.

Přečtěte si také