Denní horoskop BÝKA na 17. 1. 2023

Býk 17. 1. 2023

Býci, v minulosti jste si své psychické schopnosti raději nepřipouštěli, ale dnes se může ukázat, že je nemožné je ignorovat. Celý den by se vám mohly v mysli objevovat vize, předtuchy a telepatické zprávy od druhých. Neměli byste to brát jako něco divného, ale spíše byste to měli považovat za zdroj vnitřní síly. Takové schopnosti zvyšují vaše porozumění druhým i sobě samým.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den by se dal strávit klidným rozjímáním o minulosti a budoucnosti. Navíc současný planetární aspekt neprojevuje vaši vášnivou a sexy stránku, ale spíše schopnost hlubokého zamyšlení nad povahou vašeho současného vztahu. Pokud hledáte romantiku, nebude vás přitahovat nikdo lehkovážný, ale vyzrálejší, vážnější a střízlivější obchodní typy. Hluboká konverzace a přirozená moudrost těch, kteří jsou v letech pokročilejší, vás právě teď oslovuje.

Práce

Jste na správné cestě tam, kde potřebujete být, takže pokračujte stejným směrem. Není třeba o sobě kdykoli pochybovat. Mohou se objevit problémy s jinými lidmi, ale to není důvod ke změně směru nebo zpomalení. Důvěřujte si.

Peníze

Díky aspektům ve vašem sektoru peněz a hodnot se dostáváte do zajímavého období. Nejenže to přináší spoustu nových způsobů, jak získat peníze (woohoo!), ale také vás to nutí přemýšlet o svém peněžním životě do budoucna. Jak se váš způsob vydělávání peněz odráží v tom, kdo jste, nebo ve vašich nejvlastnějších hodnotách? Možná budete překvapeni tím, co zjistíte.

Zdraví

Energie potřebná k vysvětlování, proč jste neudělali něco, co jste měli, je dvakrát dražší než energie potřebná k tomu, abyste udělali něco správně. Pokud jde o vaše zdraví, je sázka ještě vyšší. Energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se dobře stravovali a často cvičili, je neskonale menší než energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se vypořádali s nemocí. Pokud vás vypjaté a stresující období vyvedlo z obvyklého zdravotního režimu, věnujte si chvíli času a nasměrujte se správným směrem. Je naprosto přirozené, že se v dobách velké nejistoty obracíme k útěšným jídlům a chování, které mění náladu. Je v pořádku, že jste se v posledních týdnech možná trochu opírali o tyto útěchy, ale vzhledem k tomu, že se jedná o maraton, a ne o sprint, máte nyní příležitost upravit svůj směr na dlouhou trať. Vypijte alespoň jednu sklenici vody za každou sklenku vína nebo limonády, snažte se více spát, více se hýbat, experimentujte s tím, že budete zprávy kontrolovat jen jednou denně nebo každý druhý den.

Přečtěte si také