Denní horoskop BÝKA na 17. 12. 2022

Býk 17. 12. 2022

Podpořte dnes rovnováhu a harmonii tím, že vypustíte trochu páry, než se budete snažit zapojit do jednání s ostatními a jejich dramat. Zajistěte si stabilní prostředí, kde můžete ventilovat své obavy, mlátit do polštářů nebo se proběhnout kolem bloku. Jakmile to ze sebe dostanete, získáte nový, svěží postoj, s nímž se budete moci zapojit do dobrodružství dnešního dne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte hluboce zakořeněný pocit ohledně vztahu, do kterého jste zapojeni. Pokud jste v poslední době procházeli těžkým obdobím, můžete se spíše dívat na společné problémy než na všechny pozitivní věci, které máte společné. Sdělením svých obav a nadějí uděláte velký rozdíl. Stačí udělat první krok.

Práce

Emocionální stabilita, kterou dnes pocítíte, se přenese i do vašeho pracovního prostředí a připraví půdu pro skvělé vztahy s ostatními. Váš přístup znamená vše, a tak si nezapomeňte zachovat pozitivní přístup a uzemnění. Vaše práce bude efektivní a působivá.

Peníze

Vaše energie směřuje ke skupinám, politice a samostatnému podnikání. Máte všechny přátele a kontakty, které potřebujete k zahájení nového podniku, ať už jde o produkt, službu nebo projekt v současném zaměstnání. Poznáte také nové lidi, kteří vám mohou pomoci dostat se tam, kde chcete být finančně. Zároveň rozšiřujete a proměňujete svůj svazek s dalšími lidmi. Máte všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu.

Zdraví

Je důležité dbát na to, aby vaše klouby měly dostatek pohybu a nebyly příliš zatěžovány. To je důležité zejména proto, že mnozí z nás vedou sedavý způsob života. Jóga je ideálním cvičením pro posílení celého těla, pro zpevnění svalů a pro udržení pružnosti. Pravidelné cvičení jógy vám může v budoucnu ušetřit čas i peníze a výrazně podpořit vaši každodenní pohodu. Preventivní opatření, jako je toto, jsou nutností, nikoli luxusem!

Přečtěte si také