Denní horoskop BÝKA na 17. 3. 2023

Býk 17. 3. 2023

Býci, dnes by vám mohla přijít skvělá zpráva, možná od milostného partnera. Může se týkat vašeho vztahu nebo se může týkat nějakého druhu štěstí, které se dostane buď vám, nebo vaší milované osobě. Tento kousek štěstí by vás oba mohl nějakým způsobem osvobodit, abyste mohli ve vztahu dále pokročit. Nepropadejte panice a příliš to neanalyzujte. Řiďte se svým srdcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace znamená, že pokud jde o váš milostný život, nemusí jít dnes vše podle plánu. Možná jste měli určité představy nebo dokonce domluvené rande, ale nedopadne to podle vašich představ. Události se mohou stát jakoby zčistajasna, ale ve skutečnosti mohou vést k pozitivnějšímu a vzrušujícímu vztahu. Buďte připraveni jít s proudem.

Práce

Vypadá to, že jste se při plánování řídili drastickým omylem. Začínáte si uvědomovat, že něco, co jste považovali za skutečnost, je nyní fikce. Je čas přehodnotit myšlenky a plány a začít se na ně dívat zcela novým způsobem.

Peníze

Přemýšlíte o tom, jak týdně vydělat více peněz, abyste si mohli užívat pohodlnějšího životního stylu. To není špatný plán, když se to tak vezme. Výzvou bude vyvážit vaši touhu po zábavě s rodinnými příslušníky a romantickým partnerem s potřebou prosadit vlastní kreativitu. Vaše nutkání psát, hrát hudbu, malovat nebo stavět přináší citovou i finanční odměnu.

Zdraví

Citlivá stránka vaší povahy touží po tom nejlepším pro ty, které milujete – ve vztahu k vašim blízkým a dětem ve vás převládá hluboký pocit „zemřel bych pro vás. Tuto intenzivní emoci můžete nasměrovat do produktivnějšího ducha: pečovat o své tělo, jako by to byla milovaná osoba. Péče o všechny jeho potřeby může být docela uspokojující. To je v konečném důsledku pečující pro všechny. Váš život na vašem těle rozhodně závisí.

Přečtěte si také