Denní horoskop BÝKA na 17. 4. 2022

Býk 17. 4. 2022

I když se v práci lopotíte, myslíte na romantiku. Vášeň je v plném proudu, zejména ta vaše, Býku! Pokud již máte romantického partnera, proč si nenaplánovat společný intimní večer? Pokud ve svém životě ještě nikoho výjimečného nemáte, je pravděpodobné, že dnes nebo brzy poté někoho potkáte. Dbejte na to, abyste za všech okolností vypadali co nejlépe!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete zvýšit své šance na to, abyste někoho mimořádně zaujali, musíte projevit více nadšení. Dnešní postavení planet vám pomůže zvednout se z pohodlného gauče, vypnout televizi a rozhodnout se udělat něco pozitivního pro stav svého milostného života. Možná vaše signály špatně pochopili, a tak je dejte najevo a ukažte jim, že vám na nich opravdu záleží.

Práce

Jen proto, že je váš současný styl trochu zastaralý, vás ostatní obviňují, že něco děláte "staromódně". Není to nic, za co byste se měli stydět. Držet se tradičních metod se ve skutečnosti ukáže jako nejúčinnější.

Peníze

Aktivita, která řídí minulé životy a karmu, znamená, že by měly ustat podivné noční sny i podivné synchronní momenty ve vašem životě. Nyní je čas pokročit v oblasti peněz tím, že se zaměříte na rozvoj své kariéry, která se stane něčím víc než jen prací. Můžete najít smysl života i peníze a to vše se stane již brzy.

Zdraví

Dnešní tranzit si můžete užít, protože je to čas, kdy se můžete intenzivně věnovat sami sobě a svým osobním potřebám. Ve skutečnosti je to skvělý tranzit pro péči o tělo. Užívejte si to, že jste co nejpřitažlivější. Pokud je to možné, nechte se ostříhat, udělejte si nehty, dopřejte si masáž, aby vaše pleť byla krásná a zářivá, namočte se do vany s pravými okvětními lístky růží. Dopřejte si zdravé potěšení a na nic se neptejte: pokud je to zdravé, zasloužíte si to!

Přečtěte si také