Denní horoskop BÝKA na 17. 6. 2023

Býk 17. 6. 2023

V uplynulém měsíci jste se, Býci, mohli utvrdit v sobě samých a upevnit některé aspekty své osobnosti. Nyní vstupujete do období konsolidace. Je to, jako byste vymysleli nějaký produkt, vytvořili ho a nyní jste konečně připraveni uvést ho na trh. Současné období naznačuje, že se vám dostane všech odměn, které jste si svou tvrdou prací zasloužili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt by mohl mít osvobozující vliv, pokud jde o vaše pocity. Pokud jste si rigidně udržovali určitý postoj nebo pohled na věc, abyste se ujistili, že se vám jeden vztah nevymkne z rukou, pak byste mohli situaci podvědomě zhoršovat. Možná by bylo nejlepší nechat to být a nechat své srdce roztát. Může to být lepší, než si představujete.

Práce

Týmová práce je dnes důležitým aspektem vaší práce. Obraťte se na ostatní s žádostí o radu a podporu. Práce, kterou děláte, není něco, čemu byste měli čelit sami. Obraťte se na moudrost někoho, kdo už touto cestou prošel.

Peníze

Tento týden se zaměřte na své peníze a hodnoty. Je velmi důležité, abyste peníze nevydělávali jen tak rychle, jak je utratíte, nebo naopak. Toto období by mělo být zaměřeno na to, abyste provedli soustředěnou změnu své dlouhodobé finanční budoucnosti. Ovlivněna je i oblast vaší kariéry, což znamená, že je třeba šetřit na dobu, kdy vaše společnost nemusí být tak stabilní jako nyní.

Zdraví

Dnes pocítíte, že moc je tu pro vás. Je tedy nepravděpodobné, že byste na účinky některých subtilnějších planetárních aspektů jen kývli, i když budou trvat delší dobu. Současnou planetární konfiguraci nelze ignorovat. Je čas se probudit a přivonět si k zelenému čaji. Pokud nebudete naslouchat svému tělu a respektovat jeho přání, ani veškerá moc světa vás neochrání před následky.

Přečtěte si také