Denní horoskop BÝKA na 17. 7. 2022

Býk 17. 7. 2022

Býci, udělejte si své povinnosti brzy, abyste měli večer čas na zábavu. Naplánujte si romantický výlet s milovanou osobou. Nechte se unášet svou fantazií do zcela nové říše rozkoše. Tento den je skvělý k tomu, abyste prozkoumali svou uměleckou povahu a začali uskutečňovat některé nápady, které vám už nějakou dobu vrtají hlavou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné nebeské energii můžete se svým partnerem prožít nádherný den. Pokud váš vztah v poslední době prochází útlumem, pak je to přesně to tonikum, které potřebujete k povzbuzení. Bylo by skvělé, kdybyste si vyrazili ven a podnikli něco dobrodružného, pokud je to možné, abyste znovu oživili svůj partnerský vztah a vykouzlili jeden druhému úsměv na tváři.

Práce

Komunikace dnes bude zmatená a zjistíte, že čím více informací od druhých dostanete, tím více budete zmatení. Snažit se utřídit všechny chybějící kousky bude nesmírně náročné. Nedělejte dnes žádná zásadní rozhodnutí.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění díky aspektům ve vašich domech domova, vnitřních pocitů a osobního vyjádření. Mění se způsob, jakým vás ostatní vnímají. Vystupte a ukažte jim, jak chcete být vnímáni.

Zdraví

V posledních týdnech jste si užili poměrně bouřlivou jízdu. Abyste vyrovnali svou energii, držte přísnou dietu střídmosti. To znamená, že můžete jíst cokoli, na co máte chuť, jen to dělejte s mírou. Pokračujte ve svém obvyklém cvičebním programu a především - zajistěte si co nejpravidelnější a nejpříjemnější spánek. Trocha citronové verbeny na vašem polštáři v noci je krásná věc na usínání!

Přečtěte si také