Denní horoskop BÝKA na 18. 2. 2023

Býk 18. 2. 2023

Cestování vám dnes může způsobit více problémů, než za kolik stojí, Býci. Při balení můžete zapomenout na některé důležité věci nebo vám může zbýt příliš málo času na to, abyste vše připravili. Vaše letadlo by mohlo mít zpoždění nebo by se mohlo ztratit něco cenného. Snažte se případné problémy zkrátit. Při balení používejte kontrolní seznam, cenné věci mějte u sebe a vezměte si s sebou hodně knih a hudbu pro případ, že byste museli přečkat zpoždění. Přesto všechno se dobře bavte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet na obloze může naznačovat, že váš současný partnerský vztah prochází mnoha změnami. Spíše než abyste se jim bránili, je to pozitivní doba pro to, abyste se ponořili do svého nitra a aktivně se zbavili všech pocitů hněvu nebo zranění, které se ve vás mohly nahromadit. Jakmile se zbavíte skryté zášti, budete se cítit mnohem lépe ve vztahu ke svému milostnému zájmu. Tento pocit bude oboustranný.

Práce

Klíčovým pojmem pro vás dnes bude nalezení správné rovnováhy mezi pohybem vpřed a asertivitou a vnímavostí a pasivitou. Tyto dvě části vaší osobnosti ve skutečnosti fungují poměrně harmonicky, což vám usnadňuje dosažení tohoto cíle.

Peníze

Čeká vás napínavý týden. Jste chyceni a můžete se cítit jako kráva, kterou tlačí skrz dobytčí žlab. V takových situacích je vždy nejlepší jít s proudem převládajících energií. Hádky to jen zhorší. Nyní jste tlačeni k domovu a vnitřním emocím. Zkontrolujte sami sebe. Děláte se svým životem skutečně to, co chcete?

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává sílu. Váš vzestup na vrchol pohánějí silné emoce, a to se vám líbí. Vaše obvyklá intenzita je tímto hravým tranzitem odlehčena, což vám pomáhá v komunikaci s ostatními. Dostaňte se s přáteli k jádru věci a najdete tam smích. Oddejte se svým pocitům zranitelnosti a oceňte, co to znamená mít přátele. Cvičení vám pomůže rozprostřít tuto energii do celého těla.

Přečtěte si také