Denní horoskop BÝKA na 18. 4. 2022

Býk 18. 4. 2022

Zůstat doma by dnes nemuselo být to nejlepší, Býku. Můžete pociťovat nejasné bolesti svalů, pro které nemůžete najít žádnou příčinu. Mohou být spíše důsledkem nečinnosti než nějaké dysfunkce. Vyjděte ven a jděte se projít nebo si zaběhat do parku. To rozproudí endorfiny a vymaže vzpomínky na to, jak jste se cítili dříve. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám může pomoci pochopit, jak hluboce ovlivňují váš vztah určitá nerealistická očekávání. Možná jste si všimli, že když se věci nevyvíjejí přesně tak, jak byste si přáli, začnete se cítit nešťastní. Pokud začnete svého partnera (současného nebo budoucího) přijímat přesně takového, jaký je, máte mnohem větší šanci na harmoničtější vztah. Budete se také cítit lépe!

Práce

Automaticky jste skeptičtí k novým nápadům, které vám přijdou na stůl nebo jsou vám předloženy na schůzce. Prvním instinktem je odmítnout plán, aniž byste se na něj blíže podívali. Nebuďte příliš rychlí v odsuzování. Je v tom něco podstatného.

Peníze

Aktivita, která řídí minulé životy a karmu, znamená, že by měly přestat podivné noční sny a také podivné synchronicity ve vašem životě. Nyní je čas pokročit v oblasti peněz tím, že se zaměříte na rozvoj své kariéry, která se stane něčím víc než jen prací. Můžete najít smysl života i peníze a to vše se stane již brzy.

Zdraví

Jste jedno z nejfyzičtějších astrologických znamení. Máte denní nebo týdenní cvičební program, který nábožně dodržujete? Pokud ne, měli byste. Doporučuje se to lidem v každém věku. Životní energie, kterou čerpáte z pravidelné fyzické aktivity, ovlivňuje vaši náladu, schopnost soustředit se, váš jídelníček i váš romantický život. Udržujte krev v pohybu a budete po všech stránkách šťastnějším člověkem!

Přečtěte si také