Denní horoskop BÝKA na 18. 5. 2023

Býk 18. 5. 2023

Až dosud jste si možná příliš tvrdošíjně dělali, co jste chtěli, aniž byste se snažili řešit otázku svých finančních prostředků, Býci. I když se vám to zdá příliš materialistické, je naléhavě nutné, abyste se touto otázkou zabývali. Tlačte na pilu a snažte se zvýšit svou životní úroveň, protože v této oblasti se máte co učit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce přináší spoustu dobrého humoru. Máte šanci napravit si vztahy s milovanou osobou nebo alespoň obnovit váš vztah, pokud v poslední době nebyl příliš nadšený. Oběma by vám to pomohlo uvolnit se po všem, čím jste si prošli. Možná zajděte na představení nebo si jen tak vyjděte za zábavou s přáteli.

Práce

Vaše hlava se točí ve víru zmatku. Nápady, které vám projdou hlavou, budou kreativní, ale ne nutně realistické. Bude pro vás těžké udržet se při zemi. To je pro vás největší výzvou dne. Přejeme vám hodně štěstí.

Peníze

Tento týden máte spoustu nových příležitostí, jak vydělat více peněz. Připravte se na realizaci dlouho připravovaného plánu. Vaše sny mají velkou šanci na splnění, pokud podniknete kroky ke všemu, co se vám naskytne. Astrální aktivita v oblasti dluhů varuje před jejich zvyšováním.

Zdraví

Dnešní aspekt vyvolává dojem, že co vidíte, dostanete, ale není tomu tak vždy. Nejdůležitější je sledovat, jak se cítíte. Nemůžete vždy hned vědět, co cítíte, ale vydržte a nakonec toho dosáhnete. Jóga nebo meditace vám pomohou se soustředit a pití velkého množství vody vám také projasní mysl. Nenechte se ovlivnit názory ostatních lidí.

Přečtěte si také