Denní horoskop BÝKA na 18. 6. 2022

Býk 18. 6. 2022

Tohle je nádherný den. Cítíte se emocionálně silní, Býci. Máte k dispozici veškerou svou energii. Nepromarněte tuto příležitost tím, že budete předstírat bolest hlavy a zůstanete doma a nebudete nic dělat. Místo analyzování všeho a kritizování života všech ostatních se podívejte na ten svůj a zjistěte, jaká rozhodnutí můžete právě teď učinit. Rozhodněte se pro nejlepší postup na základě zdrojů, které máte k dispozici.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání je uklidňující a odpočinkové. Nebudete muset dělat nic zvláštního, abyste si udrželi pocit klidu a harmonie se svou milovanou osobou. Jediné, čemu se skutečně musíte věnovat, je nechat se uvolnit natolik, abyste mohli mluvit od srdce bez obav, jak budou vaše slova přijata. Nesnažte se vynutit si určitý výsledek; místo toho si dovolte být otevření tomu, co se stane.

Práce

Prvek vaší práce bude pravděpodobně značně výbušný. Chystá se nějaká válka a vy se jí nemůžete vyhnout. S největší pravděpodobností se ocitnete přímo v palebné linii. Mějte neustále na očích celkový obraz.

Peníze

Tento týden se zaměřte na své peníze a hodnoty. Je velmi důležité, abyste peníze nevydělávali jen tak rychle, jak je utratíte, nebo naopak. Toto období by mělo být zaměřeno na to, abyste provedli soustředěnou změnu své dlouhodobé finanční budoucnosti. Ovlivněna je i oblast vaší kariéry, což znamená, že je třeba šetřit na dobu, kdy vaše společnost nemusí být tak stabilní jako nyní.

Zdraví

To by mohla být vhodná doba pro získání toho, co potřebujete. Současný astrální aspekt vám bude ku prospěchu, pokud budete mít na paměti, že cíl je důležitější než síla. Jinými slovy: ne vždy můžete dostat to, co chcete, ale když se budete snažit, někdy dostanete to, co potřebujete. Získat to, co potřebujete, je těžší část, protože si musíte nejprve skutečně položit otázku: Co potřebuji?. Přání přicházejí a odcházejí. Nalaďte se na toto rozjímání při cvičení.

Přečtěte si také