Denní horoskop BÝKA na 19. 2. 2023

Býk 19. 2. 2023

Od přírody jste mistři psychologové a nepotřebujete někoho dobře znát, abyste přesně odhadli jeho myšlenky a motivy. Dnes tato schopnost dalece přesahuje rámec psychologie a hraničí s jasnovidectvím. Mohou na vás vyskočit pocity lidí. Čtení novinových titulků vám dává neobyčejné představy o budoucnosti. Můžete také zažít intenzivní a živé sny. Pečlivě si zaznamenávejte symboly ve svých snech. Budete překvapeni, co vám prozradí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy mají dnes díky příznivým tranzitům osvěžující kvalitu. Je tedy skvělá doba na to, abyste přehodnotili své současné milostné vztahy a rozhodli se, zda máte co vynést na světlo. Existuje něco, co je třeba říci, nějaké problémy, které je třeba probrat, nebo něco, co vás tíží a brání vám v dalším postupu? Provětrejte všechno prádlo, dokud vás obklopuje příležitost k upřímnosti.

Práce

Řešení přijde prostřednictvím vašeho srdce místo vaší hlavy. Bojujte s jakoukoli situací a konfliktní osobností se soucitem a pochopením a potíže, které prožíváte, se snadno rozplynou. Důvěřujte svému instinktu.

Peníze

Čeká vás napínavý týden. Jste chyceni a můžete se cítit jako kráva, kterou tlačí skrz dobytčí žlab. V takových situacích je vždy nejlepší jít s proudem převládajících energií. Hádky to jen zhorší. Nyní jste tlačeni k domovu a vnitřním emocím. Zkontrolujte sami sebe. Děláte se svým životem skutečně to, co chcete?

Zdraví

Dnes máte možná pocit, že na vašich bedrech spočívá celá tíha světa. Tolik dobrých úmyslů přišlo vniveč, tolik činů bylo učiněno bez lásky a milosti, tolik stínů blokuje světlo. Když cítíte tolik bolesti světa, vaší jedinou nadějí je vidět dobré úmysly v selháních druhých a doufat v mír, abyste mohli být majákem pro ostatní. Utěšujte se tím, že bez vás bychom byli ztraceni.

Přečtěte si také