Denní horoskop BÝKA na 19. 3. 2023

Býk 19. 3. 2023

Výlet do muzea nebo galerie by vám mohl přinést zajímavé poznatky, Býci. Možná budete ignorovat realistické obrazy a fotografie, které vás dříve zajímaly, a místo toho budete obdivovat abstraktní díla. Určitě vás zaujmou a ke konci dne možná zvážíte, zda byste nechtěli navštěvovat kurzy umění, abyste se o nich dozvěděli více.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři – skuteční nebo potenciální – jsou připraveni vzít vás na životní zážitek. Máte šanci vydat se za dobrodružstvím do neznámých oblastí. Současný nebeský aspekt naznačuje, že za to se platí. Nic není zadarmo. Možná se budete muset zavázat k něčemu víc než k nezávaznému vztahu... vytvořit si hlubší pouto. Pokud po tom toužíte, jděte do toho.

Práce

Máte chuť cestovat, a to nejen do nejbližšího města, ale třeba i na druhý konec země. Vaše myšlení se rozšíří a najednou chcete cestovat na jiný konec světa. Pokud je to možné, upravte své kariérní plány tak, abyste si tento sen splnili.

Peníze

Přemýšlíte o tom, jak týdně vydělat více peněz, abyste si mohli užívat pohodlnějšího životního stylu. To není špatný plán, když se to tak vezme. Výzvou bude vyvážit svou touhu po zábavě s rodinnými příslušníky a romantickým partnerem s potřebou prosadit vlastní kreativitu. Vaše nutkání psát, hrát hudbu, malovat nebo stavět přináší citovou i finanční odměnu.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí a možná se dokonce pustí do skutečného boje. Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také