Denní horoskop BÝKA na 19. 4. 2022

Býk 19. 4. 2022

Býci, plány na přednášku možná budete muset odložit, protože někdo, kdo tam jde s vámi, se cítí pod psa. Důvodem může být nadměrná konzumace jídla nebo pití. Mohlo by se jednat o něco, čeho jste se chtěli zúčastnit už dlouho, a tak se ujistěte, že víte, kdy a kde se akce bude znovu konat. Buď to, nebo namažte přítele antacidy a stejně jděte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste doufali v klidný den, pak současná planetární konjunkce nemusí být úplně podle vašich představ - zejména proto, že by mohla spustit událost, která by mohla změnit rovnováhu ve vašem vztahu. Přestože vás to může zaskočit, můžete zjistit, že se situace mezi vámi vlastně zlepšila, protože se dohodnete, že si dáte navzájem více prostoru.

Práce

Všechno, co budete v následujících měsících dělat, bude mít silný tvůrčí náboj. Dnes začíná cyklus, který probudí vaši uměleckou povahu a bude po vás chtít, abyste místo slov a čísel tvořili barvami, tvary, vzory a formami.

Peníze

Jste nyní hodně kreativní a toužíte vylepšit svůj vzhled a více přemýšlet o tom, jak se prezentujete světu. Jste vedeni k tomu, abyste se zaměřili na své osobní a profesní vztahy, které vám pomohou k pokroku v pracovním i finančním životě.

Zdraví

Díky dnešnímu planetárnímu aspektu si pravděpodobně začnete vzpomínat na části minulých časů, které zůstaly nějakou dobu v pozadí. Může to být sentimentální období a můžete pociťovat silnou nostalgii. Nechte tento druh energie projít svým tělem. Jóga je skvělým způsobem, jak vyloučit starou, nahromaděnou energii a přivést novou, svěží energii, která pomůže očistit vašeho ducha. Je to zdravý proces.

Přečtěte si také