Denní horoskop BÝKA na 19. 7. 2022

Býk 19. 7. 2022

Dnešní den je plný kontrastů, Býci. Ráno si dejte čokoládu a odpoledne si jděte zaběhat. Přispěte si a brzy jděte spát. Je to také den uzemnění. Travte čas doma a vyřizujte více telefonátů než obvykle. Ukliďte si pracovní stůl a uspořádejte poličku s knihami. Proč neuklidit ledničku? Postarejte se o své domácí mazlíčky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní planetární energii panuje kolem lehká a uvolněná atmosféra. Pokud jdete na rande, můžete očekávat, že to bude velmi příjemná příležitost, při které si vyměníte spoustu zajímavých informací. Pokud právě začínáte nový vztah, pak je vhodná doba k tomu, abyste pokračovali v zjišťování dalších informací o tom druhém – a abyste si tento proces opravdu užili.

Práce

Může pro vás být obtížné věnovat své práci plné úsilí, protože většina toho, co děláte, je v rozporu s vaším současným systémem přesvědčení. Zvažte, jak váš kousek skládačky zapadá do celkového globálního obrazu, a podle toho upravte svou kariérní dráhu.

Peníze

Tento týden dostanete od vesmíru silné poselství. Vzhledem k tomu, že kolem vás létá napjatá energie, musíte hledat odpovědi v oblasti svého horoskopu, která řídí osobní transformaci. Co chcete, aby o vás váš vzhled vypovídal? Nyní můžete rozhodovat vy.

Zdraví

Když se probudíte o něco dříve, můžete si před začátkem dne dopřát trochu času o samotě. Prospěje vám, když si každý den vyhradíte trochu času na to, abyste se soustředili na to, čeho chcete dosáhnout. Máte tendenci zaplétat se do programu ostatních lidí, protože jste tak talentovaní, že pomáháte ostatním dosáhnout jejich cílů. Soustředit se na sebe ráno nad šálkem bylinkového čaje může mít na váš život silný vliv.

Přečtěte si také