Denní horoskop BÝKA na 2. 3. 2023

Býk 2. 3. 2023

Společenské události a skupinové aktivity by vám mohly přinést nové zájmy, které vám poskytnou bohaté pole poznání, do kterého se můžete ponořit, Býci. Někdo by vám mohl doporučit knihy na toto téma. To by mohlo být velmi vzrušující, zejména proto, že by do vašeho života mohlo vstoupit mnoho nových lidí, kteří mají stejný zájem. Nezapomeňte si zapisovat jména a telefonní čísla. Nebudete chtít ztratit kontakt.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekty znamenají, že se setkáte s někým zajímavým. Nejenže vypadá vzrušujícím způsobem, ale má také krásné slovní obraty a některé mimořádně fascinující nápady. Jste tak okouzleni, že pro vás může být obtížné přestat mluvit na tak dlouho, abyste si vyslechli, co vám chce říct. Což je škoda, protože možná uslyšíte něco, co vám bude ku prospěchu.

Práce

Zpomalte své tempo a všimnete si příležitosti, které jste si v minulých dnech možná nevšimli, protože jste postupovali příliš rychle a příliš jste se starali o agendu ostatních lidí. Nyní, když jste zpomalili, vidíte květiny.

Peníze

Možná nyní usilujete o větší svobodu ve svém životě a pokušení odejít ze zaměstnání může být silnější než kdy jindy. Ještě však není úplně na čase stisknout spoušť. Poselství ze snů nebo věštecké záblesky vám mohou poskytnout právě ty informace, které potřebujete k tomu, abyste provedli významné změny k lepšímu. Práce se zlepší a pak přijdou peníze.

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zbavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení vašich pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli.

Přečtěte si také