Denní horoskop BÝKA na 2. 8. 2022

Býk 2. 8. 2022

Z emocionálního hlediska pro vás dnes může být situace napjatá, protože ostatní projevují poněkud sobecký přístup, Býci. Pamatujte, že sobectví není vždy považováno za negativní. Někdy je zdravé a nezbytné zaujmout sebestřednou roli. Pamatujte, že se musíte vždy postarat o číslo jedna. Nesnažte se vyvolat boj, když toto chování projevují i ostatní lidé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte své chvíle vášně, nedáváte je často najevo, s výjimkou těch nejosobnějších okolností. Rozhodně je neradi dáváte najevo na veřejnosti. Proto dnes mohou být lidé z vašeho počínání v rozpacích. To, co vás činí tak nespoutanými a odvážnými v dávání najevo svých citů, je náhlý nedostatek obav z toho, co si myslí ostatní. Využijte toho naplno.

Práce

Nejlepším řešením je zůstat disciplinovaný. Ostatní vás budou lákat na zkratky a rychlé zbohatnutí. Dávejte si pozor na vše, co nabízí rychlé obrovské odměny. Tyto typy nabídek jsou spojeny s velkým rizikem, kterému se raději vyhněte.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají planety, z nichž každá chce jít svou vlastní cestou. Tato aktivita spadá do oblasti vašeho horoskopu, která je spojena s proměnami. Měníte se nyní tolik, že s tím možná nebudete schopni držet krok. To vše pro skvělou věc - totiž pro vás.

Zdraví

Vaše emoce vám v těchto dnech mohou bránit v tom, abyste se řídili svými impulsy, což by mohlo narušit váš styl, ale nezoufejte! Naučte se milovat chvíle "prostoje" a využijte je k zamyšlení nad tím, co je pro vás důležité. Možná máte k zamyšlení víc, než si dáváte čas. To je další důvod, proč je zdravé mít ve svém rozvrhu zakomponovaný pravidelný pohybový režim. Nejenže je to trénink pro vaše tělo, ale vaše mysl má možnost přeskupit síly.

Přečtěte si také