Denní horoskop BÝKA na 20. 10. 2022

Býk 20. 10. 2022

Když dáte volný průchod své fantazii, můžete se tvůrčím způsobem vyjádřit. Dnes byste mohli mít chuť na nějaké veřejné vystoupení nebo tvůrčí psaní. Možná vymyslíte jedinečný způsob prezentace nebo sestavíte návrh. Důvěrnější komunikace zahřeje u srdce vás i vaše posluchače. Nedržte se zpátky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když jste oblečeni v elegantně ušitém obleku a vypadáte jako pan nebo paní efektivní, energie tohoto dne vám přesto nedovolí, abyste místo obvyklého starostlivého úsměvu nezapomněli na vřelý úsměv. Máte chuť oslovit druhé a ukázat jim, jak moc vám na nich záleží a jak si vážíte všeho, co pro vás udělali. Dejte svým blízkým najevo, jak moc si jich také vážíte.

Práce

Váš život může někdy připomínat obrovskou jízdu na horské dráze, přesto se stále usmíváte. Dnes jste na vrcholu, a tak si užívejte vrcholu, na kterém se nacházíte, a využijte ho ve svůj prospěch. Jen nezapomeňte, že ne všichni sdílejí vaši dobrou náladu.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu máte nyní velkou pomoc při provádění zdravých změn v zaměstnání. Vesmír vám nejen přidává další práci, ale také umožňuje, abyste na své vynikající schopnosti upozornili svého šéfa. Možná by bylo dobré vzít si nějakou práci domů.

Zdraví

Během dnešního příznivého tranzitu se můžete cítit nakloněni k tomu přemýšlet dvakrát. Pamatujte, že vaše emoce nejsou statickou součástí života a nikdo by to od nich neměl očekávat. Ne vždy víte, co chcete dělat, a to je naprosto v pořádku. V tomto období mírné nejistoty se nenechte unést, protože nesnášíte, když vás někdo klame! Místo toho věnujte čas záměrnému zpomalení svého myšlenkového procesu. Jóga nebo meditace jsou skvělým způsobem, jak zklidnit své tělo, mysl i duši.

Přečtěte si také