Denní horoskop BÝKA na 20. 2. 2023

Býk 20. 2. 2023

Byli jste pozváni na večírek, který se má konat dnes? Pokud si myslíte, že ne, Býci, raději se znovu podívejte do kalendáře. Všechna znamení naznačují, že byste právě teď mohli zapomenout na spoustu důležitých věcí a jednou z nich by mohla být společenská událost, možná související s obchodem. Tento den by nemusel patřit k vašim nejlepším. Obvykle máte tendenci mít paměť jako slon. Jen si prozatím nechte po ruce kalendář.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už se snažíte zapomenout na minulost sebevíc nebo se snažíte staré lásky odložit na smetiště svého romantického života, stále je pro vás velmi obtížné zcela vymazat ze svého života vzpomínky na ně nebo dopisy a dárky, které vám posílali. Dnešní náročný aspekt vám však pomůže pochopit, že nové milostné zájmy nepřijdou, pokud vás ty staré budou stále pronásledovat.

Práce

Nedávné zvýšení důvěry bude otřeseno nějakým neočekávaným zdrojem. Snažte se kvůli tomu nezmatkovat. Uvědomte si, že tento občasný otřes je pouze přechodnou fází. Nenechte se jím nijak zbrzdit.

Peníze

Čeká vás napínavý týden. Jste chyceni a můžete se cítit jako kráva, kterou tlačí skrz dobytčí žlab. V takových situacích je vždy nejlepší jít s proudem převládajících energií. Hádky to jen zhorší. Nyní jste tlačeni k domovu a vnitřním emocím. Zkontrolujte sami sebe. Děláte se svým životem skutečně to, co chcete?

Zdraví

Když se cítíte nevyrovnaně, je to o něco víc nepříjemné než pro ostatní lidi. Například když porušíte rutinu při cvičení, máte tendenci pociťovat následky poměrně silně. Tuto citlivost můžete využít konstruktivně. Pokud potřebujete začít se zdravotním cvičením a máte problém s motivací, stačí začít a příval energie, který dostanete, vás hned donutí chtít víc. Využijte tento impuls k vybudování zdravotního režimu.

Přečtěte si také