Denní horoskop BÝKA na 20. 5. 2023

Býk 20. 5. 2023

Dnes je váš den, Býci. Snažte se co nejlépe zapůsobit na lidi kolem sebe, zejména na ty, kteří jsou vašemu srdci nejbližší. Překonáte sami sebe a upoutáte pozornost, aniž byste to chtěli. Budete považováni za velmi přitažlivé. Nedivte se, že se váš kalendář zaplní. Je to vaše odměna za všechnu práci, kterou jste v uplynulých týdnech odvedli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se dostali do úzkých ve vztahu a nevíte, jak z toho ven, vezměte si z dnešního uspořádání planet ponaučení. Není dobré nechat se ochromit nerozhodností nebo nejasnými představami. Je lepší postavit se pravdě čelem a udělat to, co je třeba – čím dříve, tím lépe.

Práce

Máte vlastní smysl pro to, co je správné a co ne. Nenechte si tento systém přesvědčení vymluvit od druhých. Je velmi důležité, abyste zůstali naladěni sami na sebe a na své osobní pojetí pravdy. Nenechte se ovlivnit hodnotami druhých lidí.

Peníze

Tento týden máte spoustu nových příležitostí, jak vydělat více peněz. Připravte se na realizaci dlouho připravovaného plánu. Vaše sny mají velkou šanci na splnění, pokud podniknete kroky ke všemu, co se vám naskytne. Astrální aktivita v oblasti dluhů varuje před jejich zvyšováním.

Zdraví

Během této planetární konjunkce se můžete cítit velmi povzneseně. V těchto dnech je ve vás cosi intelektuálního: možná vyřešíte velkou emocionální záhadu, která vás trápí už několik měsíců, nebo alespoň pokročíte. Dopřejte si tento týden každý den třicet minut cvičení. Okysličená krev vám pomůže zvýšit jasnost mysli, zatímco následné uvolnění vás ochrání před jakoukoli duševní úzkostí.

Přečtěte si také