Denní horoskop BÝKA na 20. 8. 2022

Býk 20. 8. 2022

Tento den by mohl být nejšťastnějším dnem měsíce, Býci. Astrologie však bere v úvahu i vaši roli. Jinými slovy, o štěstí se musíte zasloužit. Pokud se vám dnes zdá, že máte neuvěřitelnou smůlu, je to pravděpodobně proto, že jste pro to dříve něco udělali!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den můžete klidně pozvat svou matku, aby se seznámila s vaším milovaným a případně i se zbytkem rodiny. Nehrozí žádné scény, žádné trapné projevy chování, jen jemné chlebíčky s okurkami na trávníku a povídání o tom, jak jste báječný pár. Takové dny jsou vzácné - využijte je ve svůj prospěch.

Práce

Právě teď začínáte dlouhodobou fázi, v níž je důležité chránit majetek a zdroje, které máte, místo abyste se stali chamtivými a vydali se dobývat další. Využijte následující čtyři týdny k tomu, abyste si více vážili toho, co máte.

Peníze

V tomto období jde především o to, jak zužitkovat své emoce v nějakém výdělečném podniku. Může to znít složitě, ale možná budete překvapeni, jak je to snadné. Citový život je přímo na povrchu a jen hledá způsob, jak se projevit. Pro tvůrčí typy je to určitě skvělé, takže vyrazte a něco vytvořte!

Zdraví

Dnešní tranzit vás drží při určitých lidech. Možná existuje způsob, jak se postavit osobě, která ve vás vyvolává tak intenzivní pocity, ale ne dříve, než si sami v sobě přiznáte, co skutečně cítíte. Nemůžete mít úspěšnou konfrontaci, pokud nedokážete do situace vnést jasno. Možná je tedy dnešní den tím pravým, kdy se o sebe můžete postarat a podívat se do svého nitra. Pomůže vám cvičení a dobrý noční odpočinek.

Přečtěte si také