Denní horoskop BÝKA na 21. 2. 2023

Býk 21. 2. 2023

Vaše okolí se mění, Býku, a to k lepšímu. Možná se k vám přistěhovali noví sousedé nebo se právě otevřel malý obchod s delikatesami. To vše přispívá k pocitu vřelosti a pospolitosti ve vašem městě. Velkou část dne strávíte mezi svými sousedy, potkáváte je všude, kam jdete, když vyřizujete pochůzky po městě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že vám váš současný partner něco tají, neberte si to příliš osobně. Příznivý planetární aspekt znamená, že potřebuje čas na to, aby se zamyslel nad tím, co právě teď cítí k událostem ve svém životě. Možná se vám ho podaří jemným zkoumáním vylákat ven, ale snaha vynutit si od něj nějaké přiznání situaci pravděpodobně jen zhorší.

Práce

Vyzkoušejte nový přístup a nespoléhejte se na staré postupy. Zkuste vystoupit ze sebe a podívat se na věci z nového úhlu. Možná se budete během dne cítit jako jiný člověk, ale povede to k většímu úspěchu.

Peníze

Tento týden se týká šťastných aspektů, které ovlivňují váš sektor karmy, minulých životů a snů, stejně jako váš domovský sektor. Vaše sny mohou být plné nápadů, jak získat více peněz, a tak dávejte dobrý pozor na to, co říkají. Mezitím je váš domácí sektor všechno, jen ne jasný. Zamyslete se nad tím, zda má smysl nadále platit stejnou sazbu, nebo se přestěhovat na levnější místo.

Zdraví

V dnešní době je tu spousta energie. Izolace není řešením, ale udržujte si odstup od těch, kteří vás vysávají. Nalaďte se na ně a nalaďte se na sebe. Zvažte možnost pozvednout si náladu prací rukama. Zajděte si pro báječné bio produkty a připravte si výživné jídlo, například domácí polévku. Vydejte se na dlouhou procházku k vodní ploše, dýchejte čerstvý vzduch a vydechujte případný smutek nebo úzkost.

Přečtěte si také