Denní horoskop BÝKA na 21. 3. 2023

Býk 21. 3. 2023

Nečekaný kontakt s milencem, příbuzným, mladým člověkem nebo blízkým přítelem ve vás může vyvolat pocit radosti a optimismu ohledně budoucnosti. Výsledkem bude pravděpodobně častější komunikace s touto osobou, což by mohlo znamenat pozitivní výsledek ve vašem životě. Možná budete psát hodně dopisů nebo hodně telefonovat, možná budete urovnávat nevyřešené záležitosti z minulosti. Postavte se čelem k budoucnosti, Býku. Změna se blíží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partner vás dnes možná vezme na zvláštní cestu. Možná se vydáte na místa, kde jste ještě nikdy nebyli, ale která si určitě budete přát znovu navštívit. Jste-li nezadaní, můžete potkat někoho úchvatného a fascinujícího ve skupině nebo klubu, kde ostatní sdílejí vaše jedinečné zájmy. Jakékoli neobvyklé nebo odlišné místo bude tím pravým místem.

Práce

Postavte se proti těm, kteří vás šikanují. Když dojde na přetlačovanou, máte správná fakta a víte to. Lidé na druhé straně plotu jsou prostě plní horkého vzduchu. Nenechte se zahltit jejich panovačnou přítomností.

Peníze

Přemýšlíte o tom, jak týdně vydělat více peněz, abyste si mohli užívat pohodlnějšího životního stylu. To není špatný plán, když se to tak vezme. Výzvou bude vyvážit svou touhu po zábavě s rodinnými příslušníky a romantickým partnerem s potřebou prosadit vlastní kreativitu. Vaše nutkání psát, hrát hudbu, malovat nebo stavět přináší citovou i finanční odměnu.

Zdraví

Opravdu si užijete něco, co je prezentováno s péčí a nasazením. Jedním z důvodů, proč rádi chodíte na večeře do kvalitních restaurací, je umělecká prezentace jídla, ale hádejte co? Můžete si to vyzkoušet i doma. Barevná zelenina je skvělým začátkem. Existuje několik barev dýní, paprik, rajčat a fazolí. Zkuste podráždit své chuťové pohárky a ocenit pečlivou přípravu. Protože oceníte i dobře vyrobené nástroje, zvažte vybavení své kuchyně vhodnými noži a kuchyňským náčiním. Příprava vlastního jídla může být čirým potěšením.

Přečtěte si také