Denní horoskop BÝKA na 21. 4. 2023

Býk 21. 4. 2023

Nesnažte se zapadnout do formy, do které nepatříte, Býci. Možná jste v poslední době prošli velkou proměnou, kdy jste se z hranatého kolíku stali kulatým. Ostatní lidé se vás možná stále snaží natlačit do hranaté díry. Nedovolte jim to. Dejte lidem najevo, že vás rozčiluje, když se k vám nechovají tak, jak chcete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles vás vybízí k tomu, abyste se více zamysleli nad otázkou rovnováhy ve vztazích. Vy i váš milostný zájem máte své potřeby a dnes si to budete velmi dobře uvědomovat. Všimnete si také, že máte tendenci dělat kompromisy, abyste zachovali mír. Pokud se oba podíváte trochu hlouběji, možná si uvědomíte, že nakonec chcete v podstatě totéž.

Práce

Nápady mohou znít na první pohled dobře, ale pokud za nimi nestojí skutečné emoce a vášeň, nevěřte jim ani osobě, od které pocházejí. Pokud koncept nemá emocionální oporu, zcela jistě padne na úrodnou půdu.

Peníze

Jste nyní hodně kreativní a toužíte vylepšit svůj vzhled a více přemýšlet o tom, jak se prezentujete světu. Jste vedeni k tomu, abyste se zaměřili na své osobní a profesní vztahy, které vám pomohou k pokroku v pracovním i finančním životě.

Zdraví

Jste soucitný přítel, který téměř beze slov chápe, co druhý cítí. Ať už cítíte, že druhého člověka tíží cokoli, podívejte se sami na sebe, jestli se náhodou necítíte podobně. I když máte někdy tendenci skrývat své vlastní pocity, když vám je někdo jiný odráží, najednou mu rozumíte. Abyste se dostali do většího kontaktu se svými pocity, můžete začít cvičit bojová umění, která si cení trpělivosti a sebeuvědomění stejně jako fyzické síly.

Přečtěte si také