Denní horoskop BÝKA na 21. 5. 2022

Býk 21. 5. 2022

Býci, každý potřebuje být milován, ale neměl by to být váš jediný životní cíl. Není to konec světa, když vaše kouzlo čas od času zklame. Dnes můžete být v pokušení chovat se k lidem kolem sebe o něco méně okouzlujícím a svůdným způsobem. Někdo by dokonce mohl říct, že se nechováte jako obvykle. Nevšímejte si jich.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes váš současný vztah narazí na těžké místo, neberte si to osobně – pravděpodobně je to způsobeno vlivem současné astrální konfigurace. Možná se cítíte spíše odtažití a chladní než jako obvykle vřelí a smyslní. Možná bude dobré strávit nějaký čas o samotě, v klidu přemýšlet nebo dělat něco, co vám přináší velké potěšení.

Práce

I když dnes nepracujete, výzkumy prováděné v této oblasti vašeho života se vám bohatě vyplatí. Riskujte. Otevře vám to nové dveře k novým lidem, místům a příležitostem. Buďte agresivní v jednání s ostatními.

Peníze

Tento týden máte spoustu nových příležitostí, jak vydělat více peněz. Připravte se na realizaci dlouho připravovaného plánu. Vaše sny mají velkou šanci na splnění, pokud podniknete kroky ke všemu, co se vám naskytne. Ale pozor – astrální aktivita v oblasti dluhů varuje před jejich zvyšováním.

Zdraví

Příliš pečlivé sledování vašeho chování může vést k tomu, že vás vnitřní kritik odsoudí a nepomůže vám dostat se tam, kam chcete. Udělejte si plán toho, co chcete v následujících týdnech udělat pro své zdraví. Soustřeďte se na to, co chcete jíst a čemu se chcete vyhnout. Zaměřte se na čas, který bude potřeba k úspěšnému začlenění několika hodin cvičení každý týden. Díky předvídavosti a plánování možná zjistíte, že to není tak těžké, jak to vypadá.

Přečtěte si také