Denní horoskop BÝKA na 22. 2. 2023

Býk 22. 2. 2023

„Vyhrává ten, kdo umírá s nejvíce hračkami“ je možná vaše filozofie, Býku. A dnes se v tomto závodě rozhodně posunete dopředu, protože do svého domova přidáte další technologický zázrak. Co to bude tentokrát? Skener, digitální fotoaparát, DVD přehrávač, nebo všechno dohromady? Je to malý odpustek za všechnu tu tvrdou práci, kterou odvádíte. Pokud vám tyto věci opravdu přinášejí takové potěšení, pak si je zasloužíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je díky současnému tranzitu planet nejen ve vzduchu, ale i všude kolem vás. Je v tom cítit jisté nadšení, které vás vede k přesvědčení, že když se zapletete do velmi lákavého vztahu, budete určitě šťastnější a že tento stav bude pokračovat donekonečna. Přesto je třeba vás také varovat, že štěstí je ve skutečnosti vnitřní stav.

Práce

Dopolední šílenství se pozdě odpoledne uklidní a vy si konečně můžete srovnat všechny kousky skládačky. Už se nemusíte obracet na ostatní, aby vám odpověděli, protože vše přichází samo a snadno.

Peníze

Tento týden se týká šťastných aspektů, které ovlivňují váš sektor karmy, minulých životů a snů, stejně jako váš domovský sektor. Vaše sny mohou být plné nápadů, jak získat více peněz, a tak dávejte dobrý pozor na to, co říkají. Mezitím je váš domácí sektor všechno, jen ne jasný. Zamyslete se nad tím, zda má smysl nadále platit stejnou sazbu, nebo se přestěhovat na levnější místo.

Zdraví

Mějte na paměti, že čas je na vaší straně. Když se vám zdá, že se věci dějí příliš rychle na to, abyste se v nich dokázali skutečně orientovat, snažte se držet stranou a poslouchat své vnitřní rady. Měli jste v poslední době nějaký zvláštní zájem, který jste chtěli prozkoumat? Naučit se dělat keramiku, šít nebo jiný kreativní projekt, který můžete vytvořit vlastníma rukama? Právě taková práce vás nyní uzemní a je to to, co potřebujete.

Přečtěte si také