Denní horoskop BÝKA na 22. 3. 2023

Býk 22. 3. 2023

Vnitřní transformace pravděpodobně právě teď výrazně změní vaši komunikaci, Býku. Vaše vztahy by se mohly zlepšit, protože budete otevřenější a upřímnější, aniž byste byli příliš přímočaří. Zdá se, že lépe rozumíte potřebám a přáním svých nejbližších. Bohužel by tento proces mohl zahrnovat i opuštění některých starých přátel. Nebraňte se tomu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská orientace dne vám opět přináší pocit dvojího trápení. Jste opět rozpolceni v jisté záležitosti týkající se milované osoby. Přestože i ona může být v horečce zmatku, stačí, když budete naslouchat svému srdci, a pak podle toho jednat. Pokud budete dělat to, co si myslíte, že byste měli, může se zmatek ještě zhoršit.

Práce

Je třeba přezkoumat rozhodnutí učiněná během posledních tří týdnů. Pokud byla obtížně zvládnutelná nebo dokončená, obchodní dohody a jednání jsou opět na dobré cestě. Nyní je třeba je přebudovat a reorganizovat s novým pohledem a jasnější perspektivou.

Peníze

Máte šanci udělat ze svého pracoviště mnohem příjemnější místo, kde budete trávit osm nebo více hodin denně. Vaše práce rozhodně přitahuje správnou pozornost, což vás staví do fronty na lepší balíček odměn. Tuto přidanou výpověď můžete obrátit ve svůj prospěch. Není lepší čas dostat dluhy pod kontrolu než právě teď.

Zdraví

Planety naznačují myšlenku změny. Vězte, že nezdravé návyky nezmizí, pokud pro jejich změnu něco neuděláte. Nejdůležitějším zdravotním návykem je pro vás spánek. Spánek umožňuje orgánům odpočívat, buňkám regenerovat a vědomé mysli dává odpočinek. Udělejte si z kvalitního spánku prioritu. Nejprve zbožňujte svou postel. Udělejte si z ní své útočiště pohodlí. Utrácet peníze za dobrou matraci nebo pěkné povlečení a polštáře je rozhodně dovoleno. Také se přes den dostatečně hýbejte, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také