Denní horoskop BÝKA na 22. 5. 2023

Býk 22. 5. 2023

Býci, nemusíte být všem neustále na očích. Je to vyčerpávající a ztrácíte kontakt sami se sebou. Měli byste se dnes pokusit udělat si volno. Dobře se podívejte na svůj život a zjistěte, kam směřujete. Jděte se projít nebo si dejte dlouhou bublinkovou koupel. Po odpočinkovém dni plném úvah budou věci mnohem jasnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může znamenat, že se cítíte poněkud posedlí svým partnerem (současným nebo budoucím). Někdy můžete mít problém s majetnictvím, ale pokud je navíc spojeno s nějakým druhem fixace, je to rozhodně nezdravé. Pokud se dokážete odpoutat a dělat něco jiného nebo třeba na nějakou dobu upnout svou pozornost jinam, může to vám i vašemu milostnému zájmu poskytnout potřebnou přestávku.

Práce

Agresivní podtón bude pronikat do všech rozhovorů. Dávejte si pozor na lidi, kteří mají k vám a vaší práci spíše pasivně-agresivní postoj. K těmto lidem přistupujte přímo a upřímně. Takový přístup byste neměli snášet.

Peníze

Tento týden máte spoustu nových příležitostí, jak vydělat více peněz. Připravte se na realizaci dlouho připravovaného plánu. Vaše sny mají velkou šanci na splnění, pokud podniknete kroky ke všemu, co se vám naskytne. Astrální aktivita ve vašem sektoru dluhů varuje před jejich zvyšováním.

Zdraví

Dnešní aspekt zdůrazňuje vaši emocionální povahu. Můžete k někomu cítit silnou náklonnost a cítit se naprosto odmítnuti, pokud vám ji neopětuje. Možná budete chtít někomu říct, jak se cítíte, ale nebudete schopni najít vhodná slova. Zkuste si během dne udělat několik hlubokých dechových cvičení. Při nádechu počítejte do deseti, při výdechu do dvaceti a s výdechem nechte odplynout všechny negativní pocity, napětí a zášť.

Přečtěte si také