Denní horoskop BÝKA na 23. 3. 2023

Býk 23. 3. 2023

Dnes mohou nastat bláznivé emocionální vzestupy a pády, Býci. Zdá se, že do každé části vašeho dne proniká intenzivní mrak. Nesnažte se lidi oklamat. Prokouknou vás. Z ničeho nic se objeví přívaly pozitivní energie, které vám připomenou váš důležitější cíl. Snažte se nezabřednout do tíhy dne natolik, abyste si nevšimli příležitostí, které se objeví.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) může mít na mysli něco, o čem brzy zjistíte, že je to dobrý plán. Vyžaduje to však z vaší strany hlubší závazek. To skutečně prověří kvalitu vašeho vztahu. Pokud jste připraveni do takového uspořádání vstoupit, pak stačí říci ano. Naslouchejte svému srdci.

Práce

I ty nejlépe naplánované plány se dnes díky něčímu nečekanému jednání rozbijí. Osoba, se kterou nebo pro kterou pracujete, je nepředvídatelná. Tato osoba otřese situací a ztíží vám další postup.

Peníze

Máte šanci udělat ze svého pracoviště mnohem příjemnější místo, kde budete trávit osm nebo více hodin denně. Vaše práce rozhodně přitahuje správnou pozornost, což vás staví do fronty na lepší balíček odměn. Tuto přidanou výpověď můžete obrátit ve svůj prospěch. Není lepší čas dostat dluhy pod kontrolu než právě teď.

Zdraví

Denní planetární aspekt je dobrou připomínkou, abyste spánek považovali za svou prioritu. Pamatujte, že spánek vás vyživuje více než cokoli jiného. Mnoho lidí se před spaním cítí neklidných. Když se mysl v noci zklidní, může se do ní vloudit mnoho věcí, které vás vyruší od dalšího odpočinku. Může vám pomoci zavést si rutinu, podobnou té, kterou jste možná dělali v dětství, abyste si zapamatovali, jak správně usínat. Dodržujte každý večer stejnou rutinu a vaše tělo vám pomůže snadno se dostat do relaxační říše snů.

Přečtěte si také