Denní horoskop BÝKA na 23. 4. 2023

Býk 23. 4. 2023

Dělejte něco, co ve vás vzbudí vášeň, Býci. Nenechte se odradit neúspěchy – buďte motivovaní. Využijte disciplínu a trpělivost, abyste uvedli své sny do pohybu. Buďte ve svém přístupu realističtí. Nastal čas postavit se čelem k hudbě. Ať už děláte cokoli, nestahujte se do pozadí a neočekávejte, že se za vás ostatní postarají. Jediný, kdo jedná ve vašem nejlepším zájmu, jste vy sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou nyní spíše abstraktní záležitostí, než že by se jednalo o fyzický a smyslný zážitek, který si obvykle užíváte. Dnešní současné planetární uspořádání naznačuje, že se budete zabývat diskuzemi nebo se alespoň snažit pochopit jemnější stránky vztahové hry. To vám pomůže ocenit jemnější aspekty, které mají silný vliv na vaše vzájemné vztahy s druhým člověkem.

Práce

Dnešním dnem začíná čtyřtýdenní období, během něhož budete potřebovat radu a podporu ostatních. Je to období, během něhož byste měli udělat vědomý krok směrem ke kariérním cílům, které jste si stanovili v době svých narozenin.

Peníze

Jste nyní hodně kreativní a toužíte vylepšit svůj vzhled a více přemýšlet o tom, jak se prezentujete světu. Jste vedeni k tomu, abyste se zaměřili na své osobní a profesní vztahy, které vám pomohou k pokroku v pracovním i finančním životě.

Zdraví

Dnešní pohyb planet ve vás může vyvolat pocit frustrace a této frustrující energie je v současné době k dispozici velké množství. I když si ceníte tajemství a dokážete se smířit s nejednoznačností, pocit zmatku, který možná právě teď pociťujete, ve vás může vyvolávat napětí. Pokud se cítíte zmatení a potřebujete si od toho odpočinout, vřele doporučujeme zvolit si sezení na aplikaci jógy, dát si horkou koupel nebo obojí. Nenechte tento pocit frustrace bez odezvy; může mít efekt sněhové koule na vaše zdraví.

Přečtěte si také