Denní horoskop BÝKA na 23. 5. 2023

Býk 23. 5. 2023

Frustrace by mohlo být slovo pro dnešní den, Býci. Pokud jste si naplánovali setkání s blízkým přítelem nebo milencem, nepočítejte s tím, že se uskuteční. Nečekané události by si mohly vynutit odklad. Problémy s časovým rozvrhem by vás mohly přimět k telefonování. Tento den také není vhodný pro práci na tvůrčích nebo uměleckých projektech. Kýžené výsledky by se mohly ukázat jako nedosažitelné. Stravte den čtením.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie může být přesně to, co potřebujete, aby vám pomohla rozšířit vaše možnosti. Pokud jste v poslední době chřadli a bylo pro vás opravdu obtížné vyjít ven, a dokonce si najít nového partnera, pak by to mohl být impuls, který potřebujete. Ať už vás k nějakému kroku nakonec přiměje jakákoli událost, buďte za ni rádi. Jakmile se ocitnete mezi přáteli, bude vás to bavit.

Práce

Buďte v přístupu konzervativnější. Někdy vaše jednání hraničí s bezohledností. Mnohdy vás takové chování dostane tam, kam chcete, ale právě teď povede takové jednání jen ke katastrofě. Hrajte v klidu a zpomalte.

Peníze

Tento týden máte spoustu nových příležitostí, jak vydělat více peněz. Připravte se na realizaci dlouho připravovaného plánu. Vaše sny mají velkou šanci na splnění, pokud podniknete kroky ke všemu, co se vám naskytne. Astrální aktivita v oblasti dluhů varuje před jejich zvyšováním.

Zdraví

Možná by bylo nejlepší zpomalit a přehodnotit své chování, dokud tento planetární aspekt trvá. V nedávné minulosti vám mohli ublížit jiní lidé, ale vy můžete zodpovídat pouze za své vlastní reakce. Pokud cítíte nevyřešené záležitosti, musíte svůj postoj sdělit tak, aby druhá osoba mohla zůstat otevřená. Pokud stále cítíte zášť, zpracujte tento druh emocí produktivním způsobem, například cvičením. Je třeba pečlivě vybírat, co druhým sdělujete.

Přečtěte si také