Denní horoskop BÝKA na 24. 3. 2023

Býk 24. 3. 2023

Býci, můžete se setkat s velkým odporem ze všech stran. Nejvíce frustrující na tom je, že i lidé, na které se obrátíte s prosbou o pomoc, promění situaci v ještě větší průšvih. Místo toho, abyste našli úlevu, můžete narazit na další komplikace a nedorozumění. Možná budete muset vzít situaci do vlastních rukou a vyřešit ji sami.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den by mohl být skvělým místem pro setkání s nejrůznějšími lidmi. Pokud hledáte zvláštní vztah, je to ještě lepší. Určitě se však vydejte ven, abyste si našli nové přátele. Konverzace je zde klíčová. Ne že byste obvykle nějak ztráceli slova, ale dnes budete pravděpodobně ještě vtipnější a víc okouzlující než obvykle.

Práce

Spolehněte se na svou intuici. Hlas ve vaší hlavě přesně ví, jak postupovat, a proto mu důvěřujte. Lidé se vám mohou snažit zamlžit hlavu fakty, která nejsou pravdivá nebo nejsou ověřená. Nenechte se jimi vyvést z míry. Naslouchejte sami sobě.

Peníze

Máte šanci udělat ze svého pracoviště mnohem příjemnější místo, kde budete trávit osm nebo více hodin denně. Vaše práce rozhodně přitahuje správnou pozornost, což vás staví do fronty na lepší balíček odměn. Tuto přidanou výpověď můžete obrátit ve svůj prospěch. Není lepší čas dostat dluhy pod kontrolu než právě teď.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost vidět se jako dobrý a krásný člověk, kterým jste. Pokud jste se starali o své potřeby a věnovali si pozornost (strava, cvičení a spánek), budete se cítit obzvlášť dobře. Pokud jste se cítili provinile, protože jste byli roztěkaní a zanedbávali své tělo, takový příznivý aspekt zasahuje hluboko do vašeho nitra a šíří své léčivé růžově zlaté světlo.

Přečtěte si také