Denní horoskop BÝKA na 24. 5. 2022

Býk 24. 5. 2022

Touha setkat se s romantickým partnerem a vypadat a cítit se co nejlépe může být důvodem k mnoha krátkým cestám ve vašem okolí. Možná si budete chtít zacvičit, koupit si nové oblečení nebo se nechat ostříhat. To by mohl být dobrý nápad. Vášně slibují, že se dnes rozproudí. Podnětné rozhovory by mohly přinést fascinující informace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace je skvělým znamením pro romantiku, ale nemusí se uskutečnit v tradičním smyslu. Je možné, že navážete vztah přes internet a poměrně rychle si uvědomíte, že jde o něco výjimečného. Případně se můžete setkat ve skupině, která se soustředí na nějaké silné ideály, jež oba sdílíte. Vznikne pocit hlubokého a důvěrného duševního spojení.

Práce

Vaše flexibilita bude podrobena zkoušce. Ostatní nejsou ochotni ustoupit ze svých pozic. Nepokoušejte se na ně tlačit nebo je pobízet, aby se vydali novým směrem. Jednoduše to nebude fungovat. Změnu a přizpůsobení musíte provést vy.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje váš dům vztahů. Možná budete ve stresu mezi snahou vidět se s každým, koho chcete vidět, a tím, abyste stihli všechnu práci včas a v rámci rozpočtu. Zejména Jupiter a Uran vám přinesou spoustu nových projektů a příležitostí. Snažte se o rovnováhu mezi těmito dvěma oblastmi.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává šanci uspokojit vlastní potřeby tím, že si o něco řeknete! Někdy nevidíte, co potřebujete, protože se více staráte o druhé (vaše znamení je altruistické). Díky tomuto postavení jsou však vaše emoce naléhavé a živé - a vy nějak najdete odvahu požádat druhé lidi, aby udělali něco pro vás, místo aby tomu bylo naopak! Ukažte světu, že to myslíte vážně, a vezměte své zdraví do vlastních rukou. Pečlivě si hlídejte svůj jídelníček.

Přečtěte si také