Denní horoskop BÝKA na 25. 1. 2023

Býk 25. 1. 2023

Práce všeho druhu vám půjde mnohem rychleji od ruky, Býku, protože se k vám přidají přátelé nebo členové rodiny a pomohou vám ji vyřídit. Umožňuje vám to váš intelekt, který se spojil s vašimi emocemi a posílil vaši komunikaci s ostatními. Staré přísloví „Na med nachytáš víc much než na ocet“ je velmi pravdivé a vy se o tom dnes přesvědčíte. Po splnění úkolů uspořádejte improvizovaný večírek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Významný planetární aspekt tohoto dne vás může zmást, pokud jde o vaše pocity. Na jedné straně máte seznam důvodů dlouhý jako vaše ruka, proč byste s určitou osobou neměli mít nic společného, ale na druhé straně vás velmi přitahují její nádherné oči, okouzlující poezie a kouzelný smysl pro humor.

Práce

Sny, které se vám dnes zdají, se ve skutečnosti ukáží jako docela užitečné. Tvůrčí nápady, které z těchto snů vycházejí, mají velký potenciál. Detaily je třeba doladit, ale o to se můžete starat později. Prozatím sněte dál.

Peníze

Tento týden pro vás znamená novou energii v oblasti domova, kde vás hlad po kreativitě může přimět k tomu, že budete chtít utratit více, než máte, za obnovu a rekonstrukci. Nejde však o to, kolik utratíte. Některé aspekty mohou sloužit jako brzda, abyste to nepřehnali. Koneckonců, stejně si to za pár let rozmyslíte.

Zdraví

Planetární energie vám dává konkrétní touhu proměnit své nejinspirativnější myšlenky ve skutečnost. Pokud se považujete za běžce na dlouhé tratě, ale nikdy jste neuběhli ani kilometr, běžte pokud možno do nejbližšího obchodu se sportovním vybavením a jen se podívejte na boty  možná si popovídejte s člověkem, který má na starosti dané oddělení obchodu. Začněte si pomáhat, abyste se cítili pohodlně v oblastech, ve kterých byste chtěli růst. Po malých krůčcích. Udělejte dojem pouze na sebe.

Přečtěte si také