Denní horoskop BÝKA na 25. 2. 2023

Býk 25. 2. 2023

Je pravděpodobné, že se právě teď cítíte obzvlášť smyslně, Býci. Vyzařujete jakousi nevinnou erotiku a přitahujete mnoho obdivných pohledů. Cítíte se živí a vášniví, toužíte obejmout svůj život a výjimečné lidi v něm. Tento den by byl skvělý k tomu, abyste si naplánovali romantický večer doma. Uvařte si dobré jídlo, vychlaďte víno, zapalte svíčky a nechte přírodu, ať si jde svou cestou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie je dnes skvělá pro všechny vaše romantické snahy. Pokud se chystáte na rande, měl by to být krásný zážitek, protože oba budete chtít, abyste se cítili opravdu dobře. Pokud se s touto osobou setkáváte poprvé, pak očekávejte báječné rozhovory, které budou naplněny upřímnou vřelostí – oba se dobře pobavíte.

Práce

Možná vás odradí ti, kteří upřednostňují své osobní cíle před důstojností, zdvořilostí a základními hodnotami. Snažte se tyto lidi neodsuzovat. Místo toho je přijměte takové, jací jsou, a zaměřte se na budování vlastního dobrého charakteru.

Peníze

Tento týden se týká šťastných aspektů, které ovlivňují váš sektor karmy, minulých životů a snů, stejně jako váš domovský sektor. Vaše sny mohou být plné nápadů, jak získat více peněz, a tak dávejte dobrý pozor na to, co říkají. Mezitím je váš domácí sektor všechno, jen ne jasný. Zamyslete se nad tím, zda má smysl nadále platit stejnou sazbu, nebo je lepší se přestěhovat na levnější místo.

Zdraví

Možná máte pocit, že dnes nemáte nic, co by vás bavilo, nebo že to, co vás baví, je mimo váš dosah. Dopřejte si výhodu fyzického uspokojení. Pijte hodně vody, abyste se cítili plní, jezte lehce, abyste měli dostatek přirozené energie, a vyhýbejte se nadměrnému množství soli a mastných jídel. Energie a elán se vám v následujících dnech vrátí a budete připraveni vyrazit.

Přečtěte si také